Sälj med oss - Vi når rätt köpare på rätt sätt
Områden

Din personliga mäklare i Täby

”Täby, stan på landet” lyder en gammal slogan som fortfarande känns som en fin beskrivning av vår kommun. Här samsas historiska områden med helt nya stadsdelar som Täby Park, som har vuxit fram på gamla Täby Galoppområde. Den lantliga idyllen finns fortfarande kvar, främst i de norra delarna som Täby Kyrkby och Löttingelund, men även i sjönära Viggbyholm med hästhagar, herrgård och stall.

Stad, skog och skärgård
Läget mellan Stockholm och Arlanda gör Täby till en naturlig knutpunkt i regionen. I Täby har du nära till hav och skärgård, skolor och fritidsanläggningar, bra kommunikationer och ett stort utbud av grönområden, bad och vackra parker. Men här finns även stadskänsla, folkliv och shopping-upplevelser i Täby Centrum som bjuder på ett rikt och varierat utbud av butiker, restauranger och annan service.

Vi har personlig kunskap om Täby
Vi på Berggren & Hörle Fastighetsmäklare har själva har vuxit upp eller bor i Täby, och har i omkring 25 år sålt lägenheter och villor i Täbys alla områden. Det gör att vi vet precis hur vi ska lyfta fram fördelarna med just din bostad. Vi kan varenda gata, de härligaste badplatserna och de finaste promenadstråken, smultronställena och genvägarna. Den gedigna lokala kunskapen kombinerar vi med att vara extremt pålästa och engagerade i varje affär och varje kund.

Har du tankar på att sälja eller köpa bostad i Täby, kontakta oss gärna på tel 08 665 00 13. Välkommen till Berggren Hörle – Din mäklare i Täby.

Våra expertområden i Täby