Välkommen till Viggbyholm
Områden

Viggbyholm

För oss på Berggren Hörle Fastighetsmäklare är det väldigt självklart varför området är så populärt. Främst är det givetvis närheten till vatten – Stora Värtan och Rönningesjön – som de flesta värderar mycket högt. Utöver det finns många andra trivselfaktorer i Viggbyholm, som trevliga grönområden, fina promenadstråk, närhet till skolor och kommunikationer. Det är helt enkelt ett område där du inte behöver prioritera och välja bort något på önskelistan.

I Viggbyholm kan alla finna sin drömbostad
Även det blandade utbudet av bostäder med allt från stora exklusiva villor med sjöläge till mindre villor, radhus och lägenheter gör att de flesta kan hitta sin drömbostad i just Viggbyholm. För sportintresserade bjuder Viggbyholm på ett rikt utbud av rackethallar, ishall, ridstall och även Viggbyholms småbåtshamn med plats för över 900 båtar.

Vi kan Viggbyholm – och hela Täby
Vi som jobbar på Berggren & Hörle Fastighetsmäklare är själva uppväxta i Täby och har sålt bostäder här i drygt 25 år. Därför kan vi Täbys alla delar, deras olika karaktär, fördelar och bostadsområden på detaljnivå. Vi har järnkoll på de bästa badplatserna, de finaste promenadstråken, det mysigaste fiket, vilka förskolor som ligger närmast eller vem du ska ringa för en båtplats. Personlig kunskap som är omistlig när det handlar om att värdera din bostad och lyfta fram alla fördelar.

Vare sig du vill sälja din bostad eller hitta ett nytt hem i Viggbyholm, är du varmt välkommen med dina frågor! Kontakta oss på 08 665 00 13 eller Sofia Hörle direkt på 070 722 43 39.

Tidigare försäljningar i området