Sälj med oss - Vi når rätt köpare på rätt sätt

Sälj med oss

Vi når rätt köpare på rätt sätt

Berggren & Hörle Fastighetsmäklare säljer inte objekt, vi säljer hem. Vi vet att en bostadsaffär är livets största för många, både i pengar och känslomässig insats. Därför är det så viktigt att den ska kännas bra i magen, från första kontakt till nyckelbyte. Vi lägger därför massor med tid och hjärta i varje affär. Det är både du och ditt hem värda.

Vi ger dig och din bostad all vår uppmärksamhet
Vi ger dig och din bostad all vår uppmärksamhet

För oss är varje kund unik, oavsett om du är köpare eller säljare. När vi träffar dig första gången ser vi det som ett första möte med en blivande vän. Ambitionen är att dialogen med dig ska vara personlig, öppen och genuin. Tillsammans ger vi varje bostad mer tid och omtanke. Hela vägen.

Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en fri värdering
Fri värdering – och rådgivning

Vi älskar hem och har med åren blivit riktigt bra på att känna av deras verkliga värde. Den kunskapen använder vi för att hjälpa dig som säljare till en ännu bättre affär. Förutom att göra en kostnadsfri muntlig värdering av din bostad ger vi tips och råd om hur du kan nå ett maximalt värde. Det kan handla om små, enkla åtgärder som kan få stor utväxling i köparens ögon, och där vi med vår erfarenhet vet vilka saker som är värt att satsa på – och tvärtom. Det är kunskap som kan göra stor skillnad, och som få säljare själva besitter.

Individuell plan och skräddarsydd marknadsföring

Inför en försäljning tar vi fram en individuell plan som bland annat innefattar skräddarsydd marknadsföring av din bostad. Till vår hjälp har vi handplockade samarbetspartners, som erfarna och duktiga inredare och fotografer som hjälper oss att lyfta fram din bostad och rätt detaljer – allt det som skapar en välkomnande visningsmiljö. Behövs en individuell visning för en spekulant som absolut inte kan på de ordinarie tiderna? Då löser vi det. Inget besvär är för stort och nästan allt är möjligt.

Hellre rätt köpare än flest köpare

När det är dags att planera visning gör vi vårt yttersta för att nå rätt köpare och för att din bostad ska synas på rätt ställen. Av erfarenhet vet vi att olika köpare ställer olika frågor och för oss finns det varken några ”standardvisningar” eller ”standardbostäder”. Genom att göra en grundlig analys av förutsättningarna och marknaden ser vi till att just din visning blir så lyckad som möjligt.

Pålästa och personliga

I kraft av vår långa erfarenhet sätter vi en ära i att vara väldigt pålästa och kunniga vad gäller fastighets- och byggnadsfrågor. Att kunna svara på alla slags frågor om fastigheten, från driftkostnad till bjälklag och tapetmärke kan vara helt avgörande för om en intresserad besökare skriver upp sig eller strax tappar intresset (eller förtroendet). Vi följer också upp och lyssnar på intresserade köpare för att reda ut eventuella frågetecken och funderingar. Allt för att öka möjligheten till bästa pris för säljaren, och nöjda köpare som fått sin drömbostad.

Har du frågor kring försäljning av din bostad?
Kontakta oss
Har du frågor kring försäljning av din bostad
Värdera din bostad
Värdera din bostad

Vänligen fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Nöjda kunder är vår marknadsföring