Välkommen till Lahäll
Områden

Lahäll

Lahäll är en mycket eftertraktad del av Täby, med ett strategiskt läge nära såväl friluftsområden, bad och golfbana som service och kommunikationer – dessutom ligger Lahäll endast omkring 1 mil från Stockholms city. Lahäll gränsar till Danderyd och tillhörde Danderyds kommun fram till 1947. Lahäll började bebyggas på 1920-talet vilket ger området en charmig och blandad villabebyggelse med allt från sekelskiftesvillor till nybyggda hus, med betoning på 40–60-talshus.

Lahäll – skärgårdslugn en kvart från Stockholm
I Lahäll kan du pricka av om inte alla så de flesta punkter på önskelistan. Alldeles söder om området öppnar sig Altorpsskogen som förutom härliga löp- och promenadstråk hyser Djursholms Golfbana där det går att åka längdskidor vintertid. Det är även nära till Näsbyviken, Näsbyvikens småbåtshamn och Stora Värtan med badplatser på klippor och stränder. Bra vardagsservice finns i Näsbypark och Näsbypark Centrum, bland annat Ica Allén. Från lugnet i Lahäll tar du dig till Östra Station på en kvart med bil och lika snabbt med Roslagsbanan, hållplats Lahäll. Kommunikationerna är väldigt bra även med buss som går till Danderyds sjukhus och t-bana från Lahällspåfarten på E18.

Vi kan Lahäll – och hela Täby
Vi som jobbar på Berggren & Hörle Fastighetsmäklare är själva uppväxta i Täby och har sålt bostäder här i drygt 25 år. Därför kan vi Täbys alla delar, deras olika karaktär, fördelar och bostadsområden på detaljnivå. Vi har järnkoll på de bästa badplatserna, de finaste promenadstråken, det mysigaste fiket, vilka förskolor som ligger närmast eller vem du ska ringa för en båtplats. Personlig kunskap som är omistlig när det handlar om att värdera din bostad och lyfta fram alla fördelar.

Vare sig du vill sälja din bostad eller hitta ett nytt hem i Lahäll, är du varmt välkommen med dina frågor! Kontakta oss på 08 665 00 13 eller Sofia Hörle direkt på 070 722 43 39.