Välkommen till Ella Gård
Områden

Ella Gård

Ella Gård är en central och trivsam del av Täby, med i huvudsak radhus och villor. Ella Gård är ett attraktivt område för barnfamiljer eftersom det finns gott om service som underlättar livspusslet. Här har du gångavstånd till fina lekplatser och flera små förskolor och skolor, bland andra Ellagårdsskolan åk F–6, som bokstavligen ligger inbäddade i området. Ella Gård har också välsorterade mataffärer (ICA Rösjöhallen och Lidl) och bra kommunikationer med buss från Täbyvägen till närliggande Täby Centrum samt Mörby Centrum och Danderyds sjukhus.

Ella Gård – centralt och naturnära
I Ella Gård kombineras det bekväma centrala läget med närhet till stora naturområden med promenadstråk och motionsslingor, och inte minst det omtyckta Rösjöbadet inom cykelavstånd. Med bil eller cykel från Ella Gård når du snabbt och enkelt både Täby Centrum och Enebyängens handelsplats. För trädgård och uteplats finns även en populär handelsträdgård mitt i Ella Gård!

Vi kan Ella Gård – och hela Täby
Vi som jobbar på Berggren & Hörle Fastighetsmäklare är själva uppväxta i Täby och har sålt bostäder här i drygt 25 år. Därför kan vi Täbys alla delar, deras olika karaktär, fördelar och bostadsområden på detaljnivå. Vi har järnkoll på de bästa badplatserna, de finaste promenadstråken, det mysigaste fiket, vilka förskolor som ligger närmast eller vem du ska ringa för en båtplats. Personlig kunskap som är omistlig när det handlar om att värdera din bostad och lyfta fram alla fördelar.

Vare sig du vill sälja din bostad eller hitta ett nytt hem i Ella Gård, är du varmt välkommen med dina frågor! Kontakta oss på 08 665 00 13 eller Sofia Hörle direkt på 070 722 43 39.