Välkommen till Hägernäs Strand
Områden

Hägernäs Strand

Hägernäs Strand är ett av norra Stockholms mest eftertraktade områden. Här, i en nyutvecklad del av Hägernäs, bor du lugnt och modernt i en unik skärgårdsmiljö vid Värtan och Hägernäsviken, med fin natur och långa strandpromenader runt knuten. Hägernäs Strand är ett exklusivt bostadsområde uppfört mellan 2003 och 2013, bestående av runt 800 lägenheter fördelade på 15 bostadsrättsföreningar. I Hägernäs Strand finns även lokaler till omkring 40 företag, affärer och restauranger vilket gör att området har ett bra utbud av närservice. Några pärlor i området är det mysiga Stenugnsbageriet, sushi-restaurangen eller populära restaurang Pont på Catalinatorget med fin utsikt över Hägernäsviken. Kommunikationerna är smidiga med buss 604 och 629 till Täby Centrum, Mörby Centrum och Danderyds Sjukhus. Roslagsbanans station Hägernäs finns också på promenadavstånd.

Hägernäs Strand gör skäl för namnet
I Hägernäs Strand finns även flera idrottsanläggningar, både ishall, fotbollsplan och tennishall. Men den främsta … är förstås den omedelbara närheten till Värtans vatten! På badrocksavstånd finns flera badbryggor som används flitigt både sommar och vinter. Hägernäs Strand har även en fin badplats med sandstrand, beachvolleyplan samt ett utomhusgym. Här kan gäster även lägga till med båten vid bryggan. En mindre motorbåt kan hyras av bryggföreningen där det är enkelt att bli medlem. Längre in i Hägernäsviken finns Hägernäs Sjöflygklubb. För golfintresserade finns ett flertal golfbanor inom 10–15 minuters bilfärd.

Vi kan Hägernäs Strand – och hela Täby
Vi som jobbar på Berggren & Hörle Fastighetsmäklare är själva uppväxta i Täby och har sålt bostäder här i drygt 25 år. Därför kan vi Täbys alla delar, deras olika karaktär, fördelar och bostadsområden på detaljnivå. Vi har järnkoll på de bästa badplatserna, de finaste promenadstråken, det mysigaste fiket, vilka förskolor som ligger närmast eller vem du ska ringa för en båtplats. Personlig kunskap som är omistlig när det handlar om att värdera din bostad och lyfta fram alla fördelar.

Vare sig du vill sälja din bostad eller hitta ett nytt hem i Hägernäs Strand, är du varmt välkommen med dina frågor! Kontakta oss på 08 665 00 13 eller Sofia Hörle direkt på 070 722 43 39.

Tidigare försäljningar i området