Välkommen till Gribbylund
Områden

Gribbylund

Gribbylund präglas av en trevlig blandning av äldre bebyggelse, nybyggda villor och radhus. Området ligger dessutom väldigt attraktivt, grönt och lugnt invid Rönningesjön. Mot väst och nordväst gränsar Gribbylund till stora friluftsområden. Gribbylund ligger med andra ord väldigt naturskönt nära både bad och friluftsliv, samtidigt som det är nära till Täby Centrum med all tänkbar service och kommunikationer med både bussar och Roslagsbanan.

Gribbylund – en sjönära oas
Gribbylund sträcker sig längs hela Rönningesjön, som med sina omgivningar är en underbar oas alla årstider! Här finns härliga Ängsholmsbadet med bryggor, sandstrand och hopptorn vilket gör att det passar alla åldrar. Vintertid plogas både skridskobana och skidspår runt isen. På promenadavstånd finns Rönninge By som på helger erbjuder kaffestuga, ponnyridning och besök hos djuren. Även Skavlöten är väldigt populärt, med badplats och friluftsområde där du har motions-/skidspår/isvak och värmestuga med dusch och bastu.

Vi kan Gribbylund – och hela Täby
Vi som jobbar på Berggren & Hörle Fastighetsmäklare är själva uppväxta i Täby och har sålt bostäder här i drygt 25 år. Därför kan vi Täbys alla delar, deras olika karaktär, fördelar och bostadsområden på detaljnivå. Vi har järnkoll på de bästa badplatserna, de finaste promenadstråken, det mysigaste fiket, vilka förskolor som ligger närmast eller vem du ska ringa för en båtplats. Personlig kunskap som är omistlig när det handlar om att värdera din bostad och lyfta fram alla fördelar.

Vare sig du vill sälja din bostad eller hitta ett nytt hem i Gribbylund, är du varmt välkommen med dina frågor! Kontakta oss på 08 665 00 13 eller Sofia Hörle direkt på 070 722 43 39.