Välkommen till Näsbypark
Områden

Näsbypark

Näsbypark är ett av Täbys attraktivaste områden, där den mest kräsna bostadssökaren kan upp fylla alla önskemål. När det gäller bostäder finns bland annat vackra arkitektritade villor med lugnt läge nära hav och skärgård, vidsträckt natur och härliga strandpromenader. I Näsbypark finns även många attraktiva lägenheter med närhet till såväl centrum och Roslagsbanan som till Värtan. Skärgårdskänslan och lugnet kombineras med utmärkta kommunikationer, flera skolor och förskolor inklusive Internationella Engelska Skolan, och Näsbyparks eget centrum med ett bra utbud av butiker, kaféer och närservice.

Näsbypark – allt för den kräsna
Näsbyparks läge intill Värtan ger närhet till flera härliga badplatser som populära Näsaängsbadet, fina klippbad vid Kråkudden och utomhusbad vid Norskogsbadet. För båtintresserade finns Näsbyvikens Båtklubb. Utöver vattenaktiviteter finns här gott om träningsalternativ, bland annat gym (Sats) samt Näsbyparks tennisklubb med inomhushall och på sommaren utomhusbanor.

Vi kan Näsbypark – och hela Täby
Vi som jobbar på Berggren & Hörle Fastighetsmäklare är själva uppväxta i Täby och har sålt bostäder här i drygt 25 år. Därför kan vi Täbys alla delar, deras olika karaktär, fördelar och bostadsområden på detaljnivå. Vi har järnkoll på de bästa badplatserna, de finaste promenadstråken, det mysigaste fiket, vilka förskolor som ligger närmast eller vem du ska ringa för en båtplats. Personlig kunskap som är omistlig när det handlar om att värdera din bostad och lyfta fram alla fördelar.

Vare sig du vill sälja din bostad eller hitta ett nytt hem i Näsbypark, är du varmt välkommen med dina frågor! Kontakta oss på 08 665 00 13 eller Sofia Hörle direkt på 070 722 43 39.

Tidigare försäljningar i området