Fasanstigen 4
Såld

Fasanstigen 4

6 rum | 164 kvm

Såld
Adress
Fasanstigen 4
Område
Näsbypark
Boarea
164 kvm
Antal rum
6 rum
Tomtarea
990 kvm
Byggår
1974
Lina
Ansvarig mäklare
Lina Roslund
Fastighetsmäklare
Beskrivning
Fasanstigen 4

Välkommen till en mycket charmig och välrenoverad villa med pool, spabad, öppen spis och superfin interiör. Tomten är plan och trivsam med vidsträckta altandäck på två sidor. Fastigheten har dessutom ett perfekt läge nära både Näsbyparks centrum och Värtan med badplatser och strandpromenad.

Husets planlösning är optimal med entrévåningen dedikerad till stora ljusa sällskapsytor och genomgångskök, medan övre plan är fördelad på allrum, två barnrum och master bedroom. Det nedre biblioteket/tv-rummet bredvid vardagsrummet kan även göras om till sovrum om så önskas.

Pooldäcket är underbart stort till ytan och utöver pooldäcket finns även en härlig spatiös altan på husets gavelsida mot söder. Båda altanerna nås från vardagsrummet. På övervåningen finns dessutom en superfin solig balkong med kvällssol och glasräcke.

Trädgården är i övrigt lekvänlig och har ett ogenerat, insynsfritt läge med mycket grönska. Utöver carport finns plats för flera bilar på uppfarten och det finns även en friggebod på tomten.

Huset är ursprungligen byggt 1974 men ger ett toppmodernt intryck och är i utmärkt skick tack vare en rad renoveringar både exteriört och interiört. Några exempel är nytt tak och ny pool 2021, nytt kök och nya badrum 2017 samt flera nya golv, bland annat i kök/matsal och alla övre rum. Se även separat renoveringslista. Interiören är genomgående ljus och färgsättningen sofistikerad liksom de gedigna materialvalen.

Utöver att villan är fantastiskt fin ligger den oerhört bra till, i lugna villakvarter med bara några minuters gångavstånd till såväl Näsbyparks centrum och Roslagsbanan, som Norskolan och Näsbyparksskolan. Till Värtan är det bara cirka 500 meter vilket innebär en omedelbar närhet till bad, båthamnar och skärgårdsliv.

Bilder
PC_perfectshot_Fasanstigen4xtra054_web
PC_perfectshot_Fasanstigen4012_web
PC_perfectshot_Fasanstigen4kompl001_web
PC_perfectshot_Fasanstigen4031_web