Fyndvägen 33
Såld

Fyndvägen 33

5 rum | 123 kvm

Såld
Adress
Fyndvägen 33
Område
Gribbylund
Boarea
123 kvm
Biarea
3 kvm
Antal rum
5 rum
Tomtarea
296 kvm
Byggår
1983
Lina
Ansvarig mäklare
Lina Roslund
Fastighetsmäklare
Beskrivning
Fyndvägen 33

Välkommen till ett perfekt planerat radhus med 5 rum, attraktivt gavelläge och direkt närhet till Rönningesjön! Se fram emot att njuta av ett sjönära hem med badrocksavstånd till Ängsholmsbadet, som ligger endast drygt 200 meter bort. Huset ligger dessutom längst in på gatan och har ett högt, fritt läge med utsikt mot en vidsträckt öppen allmänning och Rönningesjön.

Huset är byggt i souterräng och väldigt praktiskt, med hela 4 sovrum placerade i varsin hörna uppe och nere. Boytan om 123 kvm är mycket väl tillvaratagen med genomgående stora rum. Bostaden präglas också av väldigt generöst ljusinsläpp i vardagsrummet, köket och även via trapphusets stora fönster.

På den övre baksidan av trädgården finns ett generöst altandäck som har västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Badrum finns på båda våningarna och huset har en separat tvättstuga och en rymlig klädkammare.

Utöver det tilltalande läget är detta en bostad i gott skick, med nyrenoverat duschrum, fräscht helkaklad badrum, modernt och stilrent kök samt fina ytskikt och ljusa parkettgolv.

Tomten på 296 kvm är sluttande men med en mer plan baksida. Det höga läget ger en privat känsla och trevlig utsikt, förutom den härliga närheten till sjön och strandpromenaden. På framsidan finns en carport och även två förråd.

Närhet till förskolor, skolor och bra kommunikationer med Roslagsbanan och bussar. Det är även nära till härliga friluftsområden såsom Skavlöten och Rönninge by.
.

Bilder
JW_perfectshot_DSC8447_web
JW_perfectshot_DSC8487_web
JW_perfectshot_DSC8455_web
JW_perfectshot_DSC8468_web