Klingsta Gård 5
Såld

Klingsta Gård 5

4 rum | 127 kvm

Såld
Adress
Klingsta Gård 5
Område
Klingsta
Boarea
127 kvm
Biarea
6 kvm
Antal rum
4 rum
Tomtarea
351 kvm
Byggår
2003
Sofia
Ansvarig mäklare
Sofia Hörle
Fastighetsmäklare
Beskrivning
Klingsta Gård 5

Välkommen till ett parhus med mycket villakänsla, mysig trädgårdstäppa och suverän planlösning! Detta är verkligen en charmig bostad som passar såväl ett par som en familj. Huset har dessutom ett idylliskt läge med bara några minuters promenad till Edsviken med härliga klippbad och strandpromenad.

Entrévåningen är helt vigd åt gemensamhetsytorna, med ett spatiöst vardagsrum som tar halva våningen i anspråk och får ljus från tre håll via ett flertal fönster. Intill har du ett rymligt och praktiskt genomgångskök med stor matplats, förutom entré, hall och badrum.

Parhuset omges av trivsamma utomhusytor med stenlagd matplats på baksidan samt gräsmatta och upphöjda rabatter. Baksidan ramas in av en mur och bakom den finns en kulle med en skogsglänta, vilket gör att uteplatsen upplevs som ostörd. Gavelläget bidrar mycket till avskildheten och villakänslan, med en insynsskyddande häck och plats för utemöbler/berså även på framsidan.

Med sin putsade ljusa fasad och eleganta arkitektur har bostaden en egen personlighet jämfört med de flesta traditionella parhus. Innanför fasaden väntar en ljus interiör i fint skick, med parkettgolv och mestadels vita väggar, stilrena kaklade badrum och bra förvaring.

Vill man bo lugnt, fridfullt och grönt men samtidigt ha nära till service och storstadsnöjen kan läget nästan inte bli bättre. Bara ett par minuter bort finns lekplats, fotbollsplaner, skridskobana och tennisbanor. Som nämnts är det några minuters gångavstånd till Edsvikens vatten – en fantastisk förmån på sommaren då man kan promenera iväg för en heldag på klippbadet, men även ett snabbt morgon- eller kvällsdopp. På tio minuter drar du golfvagnen bort till Stockholms golfklubb (Kevinge). Vid golfbanan ligger även Kevinge förskola och skola, och på närmare håll finns en Montessori-förskola samt Nora Herrgårds förskola.

Service finner du i rikt mått i Mörby centrum som har ett stort utbud av butiker och mataffärer. Mörby centrum ligger ungefär en kilometer från huset och här har du även tunnelbana för smidiga resor in till Stockholm. Lika smidigt är det att komma ut på E18 och vidare till E4 och E20, Arlanda med mera.

Bilder
OL_perfectshot_Konverterad82_web
OL_perfectshot_Konverterad71_web
OL_perfectshot_Konverterad54_web
OL_perfectshot_Konverterad56_web