Höjdvägen 9

133kvm – 1 tr
Begärt pris/bud
5 500 000 kr

Beskrivning

Exklusiv penthouse-lägenhet byggd 2014 med högt fritt läge och utsikt över Åkers kanal. Stilren modern arkitektur och fina materialval har skapat en attraktiv bomiljö utöver det vanliga. Optimalt planerad med kök och vardagsrum i öppen planlösning och en stor solig inglasad terrass. Generösa sällskapsytor. Tak upp till nock. 3 - 4 sovrum. Elegant badrum och duschrum samt egen tvättstuga. Detta unika boende förenar på bästa sätt villakänslan med de praktiska fördelarna med lägenhet. Idylliskt, centralt belägen i villaområde, endast ett par minuters promenad till Åkersberga Centrum och kommunikationer. Carport och P-plats ingår. Sammantaget är detta utan tvekan en av Åkersbergas absolut finaste lägenheter!

Bostadsrättslägenhet
lgh nr 12-1101

Höjdvägen 9, 184 32 Åkersberga
Våningsplan 1 av 0. Hiss finns ej.
Belägen i Österåker kommun, Österåker-Östra Ryd församling
Skattesats 30.81

Storlek

Boarea 133 m2.
4 rum och kök (kan göras om till 5 rum), varav 3-4 sovrum.

Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bostadsrättsförening

Brf Draknästet bildades 2013 och består av fyra enplanslägenheter.

Dokument

Brf-Draknastet-arsredovisning-2016.pdf
Stadgar.pdf

Ekonomi

Begärt pris/bud 5 500 000 kr

Avgift

5900 kr / månaden.
I avgiften ingår vatten samt carport med elstolpe för värmare samt parkeringsplats.

Driftkostnad

Ca 800 kr / månaden.

Driftskostnaden avser elförbrukning (uppvärmning och hushållsel).

Andel i föreningen

25%

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren, Brf Draknästet samt förvaltaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Detaljer

Byggnad

Byggnadsår

2014

TV- Internetanslutning

TV: Ansluten till fibernät.
Internet: Ansluten till fibernät.

Balkong/uteplats

Stor inglasad balkong om ca 12 m² i soligt sydvästläge. Här finns gott om plats för sittgrupp och bord. Ett underbart uterum med klinkergolv som gärna används en stor del av året. Högt naturskönt beläget med utsikt mot grönska och kanalen.

Övriga utrymmen

Det finns ett källarförråd om ca 5 kvm.

Bilplats

OBS! En parkeringsplats och en carportplats ingår i månadsavgiften. I carporten finns eluttag för motor/kupévärmare. Det finns även möjlighet till ytterligare parkeringsplatser.

Planlösning

Välkommen till Brf Draknästet, en liten förening bestående av två vackra hus med totalt 4 lägenheter. Denna lägenhet upptar hela övre planet vilket erbjuder ett insynsfritt läge, takhöjd upp till nock, fönster åt fyra håll samt en härlig fri utsikt över grannskapet. Parkettgolv och vattenburen golvvärme i hela lägenheten.

ENTRÉ / HALL

Ljus och välkomnande hall med bra förvaring i stor garderob med skjutdörrar. Infällda spotlights i taket. Klinkergolv med vattenburen golvvärme.

VARDAGSRUM / KÖK

Underbart vardagsrum och kök i öppen planlösning. Stora fönsterpartier, full takhöjd upp till nock samt fjärrkontrollerade takfönster ger ett härligt ljus och en luftig känsla. Det generösa vardagsrummet är i vinkel och erbjuder plats för rejäl sittgrupp samt matsalsgrupp. Här finns även en modern braskamin. Utgång till den soliga inglasade balkongen om 12 kvm med härlig vidsträckt utsikt, bland annat ner mot Åkers kanal.

Köket från Ballingslöv är välutrustat med all maskinell utrustning från Bosch. Här finns kyl/frys med ismaskin, 80 cm induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggd mikro, diskmaskin samt en fläkt. Bänkskivor av granit. Även i köket finns en ljus och trevlig matplats med fri utsikt. Vackert ekparkettgolv i både kök och vardagsrum.

SOVRUM

Det finns tre bra sovrum. I de två större sovrummen finns rymliga garderober med skjutdörrar. Ett fjärde sovrum kan lätt ordnas genom att dela av vardagsrummet.

BADRUM

Ett stort elegant helkaklat badrum med både badkar och dusch. Toalett och handfat med dubbla hoar. Handdukstork samt infällda spotlights i taket. Klinkergolv med golvvärme.

DUSCH / WC

En kaklad gäst-wc med dusch, toalett och handfat. Infällda spotlights i taket. Klinkergolv med golvvärme.

TVÄTTSTUGA

Tvätta när du vill - utan tidbokning! Med egen praktisk tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Miele. Rymliga skåp och en arbetsbänk med tvättho. Här står även värmepannan. Klinkergolv med golvvärme.

KLÄDKAMMARE / FÖRRÅD

En rymlig klädkammare. Dessutom finns mycket bra förvaringsmöjlighet på vinden, ca 8-10 kvm, isolerat och uppvärmt, som nås via en vindslucka (i lägenheten) med stege.

Övrigt

Områdesbeskrivning

Lugnt och centralt läge i Åkersberga med några minuters gångavstånd till Åkersberga Centrum som erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger & caféer. Närhet till Åkers kanal, vackra grönområden och fina promenadstråk.

Skärgårdskommunen inbjuder till ett rikt friluftsliv, både på land och till sjöss. Fina golfbanor, Hackstaskogen med fina motionsspår, flera sporthallar och simhall. Österskärs havsbad är mycket populärt och även Domarudden vid Drängsjön med aktiviter både sommar och vinter.

Mycket goda kommunikationer till Stockholm med Roslagsbanan samt bussar till Mörby/Danderyds sjukhus för vidare färd med tunnelbana.

Ansvarig fastighetsmäklare

Carl Berggren

Tel

08-665 00 13

Mobil

070-722 43 16

Epost

carl@berggrenhorle.se

Tillbaka